Zomerfestival Publieksboerderij Proosdij

Details

Zaterdag 18 juni 2022 van 10:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Proosdijweg 39-41, Ede

Graag nodigen we iedereen uit voor ons jaarlijks terugkerend Zomerfestival: op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur

We zijn ontzettend blij dat we samen, weer een groot feest kunnen vieren!!
Helaas is dit de afgelopen twee jaar niet gelukt door alle maatregelen, maar nu kan en mag het weer. Zoals ieder jaar wordt het weer een fantastische dag en hebben we goede hoop dat er honderden bezoekers op af komen. Een feest wat niet alleen voor de wijk is, maar echt voor iedereen.

Zo komt er dit jaar een huifkar die pendelt van de Proosdij naar speeltuin de Korenbloem, een stormbaan voor de kinderen, een rad van avontuur, diverse eet en drink kramen, oudhollandse ambachten, trekker rijden, kleedjesmarkt en nog veel meer!

Om ervoor te zorgen dat het echt een feest wordt, zouden we het heel leuk vinden als ook u een kraampje neemt. We letten erop dat we volop diversiteit in het aanbod hebben. Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen kraam kunt gebruiken, maar dat u alleen ruimte nodig heeft om uw activiteit uit te voeren.

Dus heeft U iets moois in de aanbieding voor 18 juni: doe mee!!

In de uitnodiging leest u wat daarvoor nodig is.

Of neem contact met ons op als u vragen heeft:
Nancy van Zetten en Leon Borgers
Publieksboerderij de Proosdij

06-11760858 / 06-46222364

Over de organisator

Ruth van Swaay Malkander
Ik ben samenlevingscoach in Veldhuizen(B) en mijn motto daarbij is: 'Het is verstandiger om een kaars aan te steken dan te mopperen over de duisternis' (Lao Tze).... Lees meer