Training De kracht van muziek in de gehandicaptenzorg

Akoesticum

Details

Maandag 6 december 2021 van 09:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Nieuwe Kazernelaan 2D42, Ede

Wil jij als medewerker, vrijwilliger of ouder/verzorgende leren hoe je muziek op een methodische manier in kunt zetten in de gehandicaptenzorg? Schrijf je dan in voor de training De kracht van muziek in de gehandicaptenzorg en ervaar wat muziek voor cliënten én voor jou kan doen!

Dankzij subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie kunnen wij de eerste twee trainingen aanbieden voor een introductieprijs van € 60,-! Dit is inclusief volledig verzorgde trainingsdag, online toolbox met e-learnings en een follow-up. 

Wat gaan we doen?

De training bestaat uit een inspirerende trainingsdag, een online toolbox met e-learnings en een follow-up.

Tijdens de trainingsdag leer je o.a. middels de prijswinnende en toonaangevende methode "Muziek werkt zo" hoe muziek ingezet kan worden in de gehandicaptenzorg en wat het effect ervan kan zijn op het welzijn van de cliënt. Daarnaast krijg je toegang tot de online toolbox met 10 e-learningmodules met achtergrondinformatie én is er een follow-up dag waarbij er ruimte is voor het delen van ervaringen met andere deelnemers en te bespreken hoe je de afgelopen periode hebt ervaren.

We richten ons op alle leeftijden en op iedere mate van beperking: van ernstig meervoudig beperkt tot licht verstandelijk beperkt.

Wanneer?

Training 1
Trainingsdag Maandag 18 oktober 2021 - 09.30 tot 16.00 uur
Follow-up    Maandag 06 december 2021 - 09.30 tot 13.00uur

Training 2
Trainingsdag Maandag 06 december 2021 - 09.30 tot 16.00 uur
Follow-up    Dinsdag 01 februari 2021 - 09.30 tot 13.00 uur

Er zijn slechts 20 plekken per keer beschikbaar.

Meer info & aanmelden:  www.akoesticum.org/meermuziekindezorg

Over de organisator

Akoesticum
Welkom bij Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor de podiumkunsten. In de voormalige Johan Willem Frisokazerne direct gelegen naast ...... Lees meer