Veldhuizen Good Vibes Rap Contest (#nobattle #goodvibes)

Details

Zondag 17 juli 2022 van 20:00 tot 20:45 uur
Afgelopen
Luynhorst
Ede, Nederland

Op veler verzoek!

Zondagavond 20.00-20.45uur (afhankelijk van het aantal deelnemers)
Locatie: Dillenburg bankjes (Luynhorst) bij de voetbalkooi

Thema: "Mistakes"
Onderwerp  van de avond is: "Mistakes"

Bereid de dopeste rhyme voor over de fouten die jij of een bekende in jouw leven hebt gemaakt en hoe je ervan hebt geleerd (#nodrill)
Bereid een rap van maximaal 2 tot 3 minuten voor waar je ingaat op je fouten.
De puurder, de beter!
Je kunt een beat naar eigen keuze (op YouTube) kiezen. 

De winnaar eet erna in het centrum gratis een hapje met jongerenwerker Raul van Malkander. In de auto wordt onderweg met de camera een kort leuk in-depth interview ( a la Andy van der Meyde) gedaan dat op Insta zal worden geplaatst.
Er zullen foto's en video's worden genomen van de activiteit ter promotie. Houd hier rekening mee!

Een positieve en gezellige rapavond om elkaars skills te bewonderen (dus geen rapbattle). Positieve vibes om de nieuwe chillplek GEZAMENLIJK te vieren met onze inwoners (alle leeftijden). Voorwaarde deelname is dat je uit Veldhuizen of Kernhem komt of er woonachtig bent. Jong, oud, jongen, meisje, non-binair; iedereen kan shinen! 

Rond 20:45/21.00uur eindigt de activiteit. Chillen mag altijd, maar houd rekening met onze buren zodat jullie deze leuke activiteiten vaker kunnen organiseren met ons.


Over de organisator

Maurits Tuinenburg
Sinds 2013 woonachtig in Ede met ons samengesteld gezin. Zie er naar uit om samen met andere betrokken bewoners van Veldhuizen de mooiste en fijnste wijk van Ede te maken.... Lees meer