Details

Zondag 26 juni 2022 van 14:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Essenburg 4, Ede

Op zondag 26 juni zullen wij in en rondom sportspeeltuin De 3 Esssen aan de Essenburg een multi-cultureel festijn organiseren i.s.m. diverse organisaties. Aanvang: 13.00 uur. Eind: circa 17.00 uur

Om er een waar multi-cultureel gebeuren van te maken lijkt het ons leuk als een ieder die komt iets uit zijn eigen cultuur meeneemt. Dit kan zijn een lekker gerecht of een lekkernij, al dan niet zelf gebakken of gekookt, het kan zijn een specifieke klederdracht uit jouw land, je kunt een instrument bespelen dat typisch uit jouw land afkomstig is of een volksdans uitvoeren. Dit zijn slechts enkele ideeën van wat er allemaal mogelijk is. 

We hebben er in ieder geval voor gezorgd dat er iemand henna tatoeages komt zetten en enkele mensen hebben al aangegeven hapjes vanuit hun eigen cultuur te gaan maken. Uiteraard zorgen wij voor gratis koffie, thee en limonade, fruit en wat lekkers voor de kinderen. De limonadekabouter is ook weer van de partij!

Gedurende de dag zullen we een mix van internationale muziekstijlen draaien.

Voor de kinderen is er tevens een tentenbouw activiteit. Wij zorgen voor bamboestokken en het is de bedoeling dat je zelf van thuis een stukje stof meeneemt. Dat kan een oud kledingstuk zijn of gewoon een stukje stof dat je moeder over heeft. De kleur maakt niet uit en het soort stof is ook niet belangrijk. Wat we gaan doen is gezamenlijk een tent bouwen met de bamboestokken en alle lappen stof samen zodat we een veelkleurige gezellige tenten krijgen! We hebben genoeg stokken om enkele tientallen tenetn te bouwen dus neem veel stof mee!

Heb je zelf een idee of tip, schroom dan niet dit met ons te delen! Stuur je idee naar  

Tussen donderdag 16 juni en maandag 20 juni ontvangt u als u in wijkdeel De Burgen woont een flyer van het evenement in de brievenbus.

Over de organisator

Sportspeeltuin De 3 Esssen
Lees hier over alle activiteiten van Sportspeeltuin De 3 Esssen aan de Essenburg 4.... Lees meer