Details

Donderdag 6 oktober 2022 tussen 18:00 en 20:00
Afgelopen
Vilente De Pleinen
Pollenstein 174, Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 6 oktober 2022

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van VWS. In deze week organiseren Resto VanHarte en @albertheijn verbindende ontmoetingsdiners voor de buurt. Zin in een gezellig avondje uit? In De Pleinen, Pollenstein 174 in Ede vindt het diner plaats op 29 september en 6 oktober. 

Steeds meer mensen voelen zich eenzaam. Daarom worden er tijdens de Week tegen Eenzaamheid in heel Nederland leuke activiteiten georganiseerd om nieuwe mensen te leren kennen. Ook bij Resto VanHarte. 

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Iedereen kan zich op een bepaald moment in zijn of haar leven eenzaam voelen. Dan is het fijn om een plek in de buurt te hebben waar je nieuwe mensen kan ontmoeten. Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor gemiddeld zeven euro. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Tot snel bij Resto VanHarte!

Reserveer via www.restovanharte.nl

of bel ma/vr tussen 9 en 12.30 uur met 09009003030

Over de organisator

Resto VanHarte
Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Kom lekker genieten van een driegangenmenu samen met buurtgenoten. Maak een praatje of help mee.... Lees meer