Wandel mee op 29 september vanaf buurthuis de Ericahorst

Details

Woensdag 29 september 2021 van 15:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Malkander Ede Ericahorst
Proosdijerveldweg, Ede, Nederland

Wilt u meer bewegen en kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Of vindt u het gezellig om wekelijks een (half) uurtje te wandelen in een groep? Ga dan op woensdagmiddag 29 september om 15:30 uur mee met een wandeling met de wethouders Leon Meijer en Peter de Pater en oud olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor. Iedereen is welkom om mee te wandelen!

Deze wandeling is onderdeel van een wandelprogramma waarin wekelijks een groep samen wandelt. Op dit moment wordt er elke woensdagmiddag samen gewandeld in Ede. Als er veel nieuwe aanmeldingen komen, start er een extra groep. Daarnaast starten in het voorjaar van 2022 in meerdere wijken nieuwe wandelgroepen. 

Coachen

De wandelaars worden in het begin begeleid door professionals van Malkander en Sportservice Ede. Na een periode van twintig weken gaan de meeste wandelgroepen zelfstandig of onder begeleiding van vrijwilligers verder. Iedereen is welkom, maar de wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die starten met wandelen. De begeleiders zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. Samen werken we (vrijblijvend) toe naar een geweldig evenement: eind september 2022 in het GelreDome in Arnhem. Daar komen wandelaars uit heel Nederland samen om 3, 5 of 10 kilometer te wandelen.

Nationale Diabetes Challenge
Het wandelprogramma is ontstaan vanuit de ‘Nationale Diabetes Challenge’. Dat is een wandelprogramma voor mensen met diabetes en overgewicht die beginnen met wandelen. Het doel is om gezellig in een groep te bewegen en fitter te worden. Voor het wandelprogramma werken we samen met Huisartsen Gelderse Vallei, Sportservice Ede, Sportservice Rhenen, Ziekenhuis Gelderse Vallei, zorgverzekeraar Menzis en de Bas van de Goor Foundation. 

Wandel mee
Lijkt u het leuk om mee te wandelen op 29 september vanaf buurthuis de Ericahorst (Proosdijerveldweg 55) ? Of wilt u meer weten over de wandelgroepen in Ede? Neem contact op met Mascha Geurts van Malkander via 06 82142541 of via .

Over de organisator

Mascha Geurts Malkander
Mascha Geurts heeft nog niets over zichzelf geschreven.