Airborne Arrangement bij Akoesticum met Ed van Seters

Akoesticum

Details

Woensdag 15 september 2021 tussen 00:00 en 23:59
Afgelopen
Nieuwe Kazernelaan 2D42, Ede
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 24 september 2021

Gemeente Ede roept vanaf 2021 de gehele maand september om tot de Airborne Ede-maand. Akoesticum programmeert, naast het afsluitende Pegasus Wandelfestival, ook het Airborne Arrangement met (oud-militair) Ed van Seters.

Akoesticum Airborne Arrangement

Kom ’s avonds naar Akoesticum voor een interessante lezing door Ed van Seters waar hij je alvast meeneemt door het landschap dat jullie de dag erna op de fiets samen gaan verkennen, en de geschiedenis die zich daar heeft afgespeeld. De volgende ochtend staat er een heerlijk Engels ontbijt voor je klaar, met liefde bereidt door de Kookkazerne. Met een goed gevulde maag ben je klaar voor de prachtige fietstocht die jullie gaan maken. 

Ed van Seters leidt je langs prachtige bossen en heidevelden naar de originele dropzones, waar ooit duizenden parachutisten de sprong van hun leven maakten. Het ruime zicht en de stilte contrasteren als zwart en wit met de gebeurtenissen in 1944. Ed vertelt je graag alles over de operatie, maar ook de lokale verhalen over moed en verzet, die misschien minder vaak worden verteld.

Data: 8 op 9 september, 15 op 16 september en 22 op 23 september 2021

Klik hier voor meer informatie en het inschrijven!

Over de organisator

Akoesticum
Welkom bij Akoesticum, nationaal trainingscentrum voor de podiumkunsten. In de voormalige Johan Willem Frisokazerne direct gelegen naast ...... Lees meer