Details

Zaterdag 26 juni 2021 van 14:30 tot 18:30 uur
Afgelopen
Sterkenburg 132a, Ede

Op vrijdag 21 mei heeft u als u aan de Sterkenburg of Blankenburg woont een simpele flyer in de brievenbus ontvangen. Deze flyer komen wij tussen vrijdag 28 mei en zaterdag 5 juni weer ophalen. Wilt u op deze flyer a.u.b. aangeven met hoeveel personen u wilt komen (alleen personen die deel uitmaken van uw eigen huishouden kunnen worden opgegeven). Dit helpt ons met het inkopen doen voor deze dag zodat wij niet te veel of te weinig inkopen, u draagt dan tevens bij aan het tegengaan van verspilling. Indien u van plan bent te komen en u wilt gebruik maken van de halal hapjes en/of halal barbecue dit ook graag op de flyer schrijven. Indien u per abuis geen flyer hebt ontvangen of u bent deze kwijt dan zullen wij bij het ophalen nieuwe flyers bij ons hebben zodat u zich alsnog ter plaatse kunt opgeven. Wij vullen dit dan samen met u in. Mocht u nu reeds weten dat u op de eerder genoemde dagen wellicht niet thuis bent om de flyer te overhandigen dan mag u de flyer ook inleveren aan de Sterkenburg 130 (gewoon in de brievenbus gooien). Noteer in dat geval even uw adres. Als er op zondag 30 mei nog steeds geen flyer bij u is opgehaald dan hebben wij u wellicht niet thuis getroffen en is het ook handig om de flyer alsnog bij ons in de brievenbus te gooien. Wij werken momenteel aan een online mogelijkheid voor opgave. Het is echter nog onbekend of we dit systeem voor dit evenement al zullen kunnen gebruiken. 

Wanneer is dit evenement?
Datum: zaterdag 26 juni 2021.
Tijd: 14.30 - 18.30 uur.

Wat zijn we van plan?
Een gezellige dag voor jong en oud organiseren. Voor een gratis hapje en drankje wordt gezorgd door de organisatie. We zullen ook een barbecue houden, zowel regulier als halal. De barbecue wordt eveneens gratis verzorgd door de organisatie. Halal wordt uiteraard op een separate barbecue bereid.

Daarnaast zullen we voor de jongere kinderen voor wat vermaak zorgen (o.a. een simpel voetbalveldje en badminton/volleybalnet worden geplaatst). We werken nog aan evt. ander vermaak. 

Verder is dit uiteraard een uitgelezen kans om je buren eens beter te leren kennen. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?
Enigste voorwaarde is dat je aan de Sterkenburg of Blankenburg woont. Introducees niet toegestaan!
Bij ernstige twijfel kan dit worden gecheckt!

Waar?
Dit evenement zal plaatsvinden voor en achter de Elstarflat aan de Sterkenburg.

Waarom?
Om meer verbinding te stimuleren in onze straat. En zeg nou zelf... Een barbecue is toch altijd leuk?

Organisatie
Dit evenement wordt georganiseerd door Werkgroep Sterkenburg en wordt mede mogelijk gemaakt door Malkander.


Over de organisator

Werkgroep Sterkenburg
Werkgroep Sterkenburg organiseert evenementen en acties om onze straat en aangrenzende straten (Tollenburg en Blankenburg) leuker en meer...... Lees meer