GEANNULEERD! Eierzoeken en meer!

Werkgroep Sterkenburg

Details

Zondag 4 april 2021 van 13:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Sterkenburg 132a, Ede

DOOR OMSTANDIGHEDEN IS DIT EVENEMENT HELAAS GEANNULEERD!

Op zondag 4 april organiseren wij een eierzoektocht voor kinderen in de leeftijdscategorie 5 t/m 8 en 9 t/m 12 woonachting aan de Sterkenburg, Blankenburg en/of Vanenburg. Let op! Wij kunnen maximaal 30 kinderen laten meedoen aan deze activiteit, dus geldt: VOL =  VOL ! Geef je dus op tijd op !

Zonder opgave vooraf kun je NIET meedoen. 

Deze middag verdelen wij de kinderen onder in 2 groepen zodat elke groep een even eerlijke kans heeft op het vinden van de verstopte eieren. 

We beginnen de middag in onze nieuwe ruime partytent met een lekkere beker ranja en een vers gebakken wafel. Verder zal er het nodige aan chocolade eitjes te vinden zijn. Terwijl de kinderen genieten van al het lekkers worden de gekookte eieren verstopt rondom het grasveld aan de Slotlaan waarna de eerste groep 5 t/m 8 jaar de eieren mag gaan zoeken. Na het zoeken worden de eiren verzameld en verdeeld. Daarna mogen de eieren worden versiers met verf, stiften en stickers. De eieren mogen de kinderen meenemen om later thuis op te eten of voor de kids met grote trek meteen op te eten. Andere activiteiten deze dag zijn o.a. een paas-masker maken en een eier-race! Groep 1 (5 t/m 8 jaar) start om 13.00 uur en zal rond 14.30 uur afronden. Groep 2 (9 t/m 12 jaar) start rond 14.30 uur en zal rond 16.00 uur afronden. Wij starten deze activiteit aan de Sterkenburg 132a (wijktent).

Voor meer info zie: www.ede-sterkenburg.nl

DOOR OMSTANDIGHEDEN IS DIT EVENEMENT HELAAS GEANNULEERD!

Over de organisator

Werkgroep Sterkenburg
Werkgroep Sterkenburg organiseert evenementen en acties om onze straat en aangrenzende straten (Tollenburg en Blankenburg) leuker en meer...... Lees meer