Voetbalactiviteit Krajicek Foundation

Sportservice Ede

Details
Woensdag 27 mei 2020 tussen 13:00 en 16:00
Afgelopen
Essenburg
Ede, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 31 december 2020

Goed nieuws: Vanaf woensdag 20 mei weer herstart!

Sportservice Ede werkt intensief samen met de Krajicek Foundation. De Krajicek Foundation zet zich in om kinderen veilig buiten te laten spelen en elkaar ontmoeten in hun eigen omgeving. Rolmodellen uit de wijk worden hiervoor ingezet.
 Een rolmodel wordt een Scholarshipper genoemd. Dankzij deze deskundige en intensieve begeleiding op de Krajicek Playgrounds krijgen de kinderen de kans zich in een veilige omgeving op een positieve manier te ontwikkelen. De Scholarshippers zijn hierbij een inspiratiebron voor andere kinderen in de buurt.

In Veldhuizen bij de Essenburg zijn een aantal Scholarshippers actief. Scholarschipper Redouan organiseert elke week een leuke voetbalactiviteit.

Wanneer: Elke woensdag van 13:00 - 16:00

Locatie: Krajicek Playground op de Essenburg. In de winter vindt de activiteit binnen plaats, in de gymzaal van de Essenburg.


LET OP! CORONA MAATREGELEN

Deze activiteit zal ook aangepast zijn aan de Corona-maatregelen. Omdat verenigingen niet in de zaal kunnen sporten zijn deze verplaatst naar het Krajicek Playground. Vandaar dat jullie vanaf 18 mei wat meer verenigingen (vooral in de avond) gaan zien in de wijk. Dit schema wordt in de kooi opgehangen zodat iedereen op de hoogte is wanneer er welke vereniging sport. In de tijden dat de vereniging gebruik maakt van de kooi, kan er helaas niet gespeeld worden.

- Kinderen t/m 12 jaar mogen lekker vrij spelen. Voor deze leeftijdsgroep gelden geen afstandsbeperkingen.
- Ouders mogen in de speeltuin komen om bijv. op hun kinderen te letten/toezicht te houden. Ze moeten dan wel 1,5 meter afstand houden.
- Op het sportveld houden jongeren en ouderen 1,5 meter afstand van elkaar!
- Toiletten zijn gesloten!
- Voel je je niet lekker, hoest je, etc. kom dan niet in de speeltuin en op het sportveld.
- In de speeltuin hangen op verschillende plekken bordjes met de Corona-maatregelen.
- Bij de ingang en op meerdere plekken worden handpompjes met desinfectie gehangen.
- Er kunnen vrijwilligers aanwezig zijn of medewerkers van Sportservice Ede. Volg de eventuele instructies van deze personen op indien nodig.

Als iedereen zich aan de regels houdt, naast de regels die er al zijn (nogmaals: zie de borden bij het toegangshek van de speeltuin en sportveld), en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt dan kunnen we met z’n allen weer gebruik maken van onze mooie accommodatie.

Over de organisator
Sportservice Ede
Sportservice Ede maakt sport en bewegen bereikbaar voor iedereen. Wij zijn per telefoon, e-mail en Social Media bereikbaar of kom langs t...... Lees meer